Türk Telekom Tahir İlkokulu
TAHİR BELDESİ KARŞIYAKA MAH. CUMHURİYET CAD. TÜRK TELEKOM TAHIR ILK OKULU BLOK NO: 9 ELEŞKİRT / AĞRI
04727142094

VİZYON

Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda; vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milletine yararlı nesiller, çağdaş, bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, nitelikli, sorumluluk bilinci olan, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir

MİSYON

Öğrencilerimizi Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlaki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek, bulunduğu yerleşim yerindeki toplumun okur-yazar oranını yükseltmek; toplumun kalkınması ve gelişmesine katkıda bulunmak; insanların daha mutlu, refah ,içinde yaşamasına katkıda bulunmak.

Öğretim Şekli :Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.

Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır.

Okulumuzda ders 8.30 da başlayıp 14.30 da bitmektedir.

Okulumuz kalorifer ile ısınmaktadır.

Pansiyon Bilgisi

Okulumuz ilçe merkezine 32 km il merkezine ise 68 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Tahir beldesi 2100 nüfuslu 220 haneden oluşmaktadır. Emsallerine göre gelişmiş bir beldedir. Orta okulumuz öğrenimini Tahir ilkokulundan derslik tahsis edilerek yapmaktadır.